Nyhet

TIGERSTATE RECORDS: Det norske bandet starter label under samme navn

Tigerstate Records er et nytt plateselskap grunnlagt av gjengen bak tigerstate. Det kunstneriske og kreative kollektivet har lenge ønsket å utvide tigerstate til noe mer enn bare en gruppe/band.

Fremover skal Oslogjengen, som blant annet stod for en av GAFFAs utvalgte "årets beste utgivelser" i 2022, gi ut musikk for flere andre artister under deres nyoppstartede plateselskap.

Den 8. mars kommer den første utgivelsen som er et samarbeidsprosjekt mellom KALENA (kjent fra Goofy Geese), og artisten og produsenten Whose Rules. Videre kommer det ukentlige utgivelser med nye artister den nye plateselskapet ønsker å satse på og trekke frem.

Kalena (Kaja Malena Håvik) er en norsk sanger og låtskriver med base i Bergen. Siden
2021 har hun laget musikk som halvparten av den drømmende duoen 'Goofy Geese', men skal nå øke fokuset på å gi ut musikk på egenhånd.


Whose Rules aka Marius Elfstedt er en produsent, vokalist og multiinstrumentalist som vokste oppe på en gård i et landlig område en drøy time utenfor Oslo. Han har i et tiår dedikert all energien sin til å lage musikk med venner/kolleger. I tillegg til sine egne utgivelser har han sammarbeidet med artister som Dev Lemons, Tigerstate, Selmer, Ralph Castelli og Elah Hale.

ANNONCE