Nyhet

NÅ SKJER DET: Shakira kunngjør første album på syv år

Den store colombianske stemmen er klar til å gjøre comeback etter slutten på en alvorlig skattesak.

Hun ga oss tidlige 00-talls popalbum i form av Landry Service (2001) og Oral Fixation Vol. 2 (2005). Nå er den nå 47 år gamle Shakira klar for comeback – syv år etter at hun sist var aktuell med turné og albumet El Dorado.

De siste årene har Shakira også skapt overskrifter. De har imidlertid ikke handlet om musikken, men snarere om en alvorlig sak om skattejuks i en grad der stjernen risikerte en ubetinget fengselsstraff. Det gikk imidlertid ikke så galt: I fjor avgjorde Shakiras advokater saken – og nå er hun klar til å gjøre comeback.

Det kommende albumet har fått tittelen Las mujeres ya no lloran – kvinner gråter ikke lenger – og slippes 22. mars.


"Jeg har laget det nye albumet mitt sammen med dere alle, flokken min med shewolves som har vært der for meg hele veien," skriver Shakira i en e-post til mottakerne av nyhetsbrevet hennes, og legger til:

"Å få det til å fungere har vært en alkymistisk prosess. Jeg har bygget meg opp igjen mens jeg skrev hver av disse sangene. Mens jeg sang, ble tårene mine til diamanter, og sårbarheten min til styrke. - Shak."

Coveret til det nye albumet, som kan forhåndsbestilles i flere forskjellige versjoner fra Shakiras nettsider, viser også diamanttårer som drypper nedover ansiktet til Shakira.


ANNONCE