Nyhet

Litauisk politi stopper etterforskningen av saken rundt Till Lindemann

Till Lindemann forsøkte å anke anklagene mot hans person, men mislyktes. Imidlertid har den litauiske statsadvokaten nå stoppet etterforskningen.

Mye har skjedd siden den nordirske kvinnen Shelby Lynns anklager mot Rammstein-sanger Till Lindemann om overgrep kom frem. I kjølvannet av hennes anklager, der den litauiske statsadvokaten senere avsluttet etterforskningen av mulige seksual- og voldslovbrudd på grunn av mangel på bevis, åpnet de samme statsadvokatene etterforskning om mulig injurier eller baktalelse av/mot Till Lindemann av Shelby Lynn.

Denne saken er nå også henlagt, også på grunn av manglende bevis. Dette melder henholdsvis tyske Welt am Sonntag og Der Spiegel. Lynn hadde hevdet å ha blitt bedøvet med såkalte knock-out drops av folk rundt bandet Rammstein og skal ha blitt ført til den såkalte sugeboksen under scenen for å utføre seksuelle handlinger med Till Lindemann, hvorfra hun rømte og våknet dagen etter og blødde på kroppen.

Bandets trommeslager Christoph «Doom» Schneider tok delvis avstand fra sin forsanger via Instagram, hvor han blant annet skrev: «[...] Nei, jeg tror ikke det er noe kriminelt relevant (som bruk av knock). -out drops) har skjedd. Nei. Jeg tror ikke det har skjedd noe ulovlig, jeg har aldri sett noe slikt eller hørt om noe slikt fra vårt hundre sterke mannskap. Alt jeg har fått fra Tills fester var voksne mennesker, som festet med hverandre. Og likevel har det tilsynelatende skjedd ting som - selv om det er kriminelt greit - jeg personlig ikke liker.


Det har vokst frem spesielle strukturer som går utover grensene og verdiene til resten av bandet. Det er derfor viktig for oss å påpeke at Tills fester ikke skal forveksles med våre offisielle after-show-fester.

Till har tatt avstand fra oss de siste årene og skapt sin egen boble. Med egne folk, egne partier, egne prosjekter. [...]"

Dermed er hele straffesaken avsluttet på nåværende tidspunkt.


ANNONCE