Nyhet

Få stadioner ønsker å være vertskap for Kanye West: "No place for me"

Etter kontroversene rundt Kanye West de siste årene, synes artisten det er vanskelig å finne arenaer som ønsker å være vertskap for ham. Det sier han selv i et nå slettet innlegg på Instagram.

Til våren slipper Kanye West, sammen med medartisten Ty Dolla $ign, albumet Vultures. Men å finne konsertlokaler som ønsker å være vertskap for duoen, viser seg å være vanskeligere enn forventet.

"Vi solgte ut United Center på syv minutter, det er den eneste arenaen jeg fikk tilgang til i år," sa West i en nå slettet video på Instagram.

"Jeg vil bare vite om det er noen der ute som kan hjelpe med dette. Det er ikke plass til meg, sier de til meg når jeg ringer. Du vet hvorfor, sier de." fortsetter han.


I løpet av de siste to årene har rapperen vært involvert i flere kontroverser. Blant annet for antisemittiske kommentarer og påstander om at han skal ha vist pornografisk materiale til teamet sitt.

West ba nylig om unnskyldning for sine kommentarer, og la ut en tekst på hebraisk via sosiale medier:

"Jeg beklager oppriktig til alle jøder for eventuelle utilsiktede utbrudd forårsaket av mine ord eller handlinger. Det var ikke min intensjon å såre eller respektløse, og jeg angrer dypt på all smerte jeg kan ha forårsaket."


ANNONCE