Nyhet

ETTER PLAGIARISME-ANKLAGER: Ice Spice kunngjør album – hør første singel her

Den Stavern-aktuelle rapper er endelig klar med sit debutalbum

Ice Spice har nådd toppen nesten like raskt som hun rapper. Forrige uke ble det avslørt at den hypede amerikaneren skal opptre på norske stavernfestivalen + at hun headliner Roskilde i Danmark. Nå har hun gitt ut en ny sang og annonsert den nært forestående utgivelsen av debutalbumet.

Albumet får tittelen Y2K og vil bli gitt ut til et uspesifisert tidspunkt «senere i år». Du kan imidlertid allerede nå begynne å varme opp både til albumet og Roskilde-konserten med den nye singelen «Think U the Sh*t (Fart)» som ble sluppet for noen dager siden.

«Think U the Sh*t (Fart)» er Ice Spices første nye sang siden «Pretty Girl» som ble utgitt høsten 2023. Kunngjøringen av hennes kommende album kommer bare to uker etter at Ice Spice ble anklaget for å kopiere to andre musikere på hitsingelen hennes «In Ha Mood».


De to musikerne Duval Chamberlain og Kenley Carmenate, som også går under artistnavnene "D.Chamberz" og "Kass the Producer", har påstått at Ice Spice og hennes produsent Riot kopierte både tittelen, kroken og refrenget til en av sangene deres. uten tillatelse – og uten å kreditere dem. Ice Spice har foreløpig ikke kommentert saken.

 

 


Noe Ice Spice har kommentert er hennes kommende album. I et intervju med Today uttalte hun dermed: «Det er nesten ferdig, og jeg er veldig spent (...) Jeg har et vilt samarbeid, som først ble avtalt for to dager siden».

I november i fjor avslørte Ice Spice et lite hint til albumet på sin Instagram. Hun la ut et bilde av en tatovering hvor det sto: "Y2K! ?/?/24".

Hør den nye sangen under:


 

ANNONCE