Nyhet

Imagine Dragons-medlem forlater bandet

Trommeslager Daniel Platzman kunngjør at han forlater gruppen etter tretten års tjeneste

I går kveld kunne du lese på Daniel Platzmans Instagram at han slutter som trommeslager i Imagine Dragons. Han har vært trommeslager for bandet i mer enn et tiår - han ble en del av bandet tilbake i 2011.

I et innlegg på sin Instagram skrev han: "Etter en utrolig reise på over et tiår ønsker jeg å forlate det fantastiske bandet som er Imagine Dragons. Jeg vil dele min dypeste takknemlighet med dere, fansen, for deres urokkelige støtte og for å dele musikkengleden med meg."

 


 


Han fortsatte med å forklare årsaken til avgangen: "Å være knyttet til dere alle har virkelig vært høydepunktet i dette kapittelet. Jeg er glad for å kunne dele mer snart om prosjektene jeg har jobbet hardt med de siste månedene, som sentrerer rundt min største lidenskap: filmkomposisjon og musikkkomposisjon."

Imagine Dragons har ikke annonsert en erstatning for Platzman ennå. Det så ikke ut til å være noen dårlige følelser knyttet til hans avgang, da Imagine Dragons' bassist og keyboardspiller, Ben McKee, kommenterte: "Love you Platz!" på trommeslagerens innlegg. .

LES OGSÅ: ALBUMANMELDELSE POM POKO - CHAMPION: "Voksesmertestillende"

 


ANNONCE