Nyhet

THE NORTHERN BELLE STARTER TURNÉ MED GIG I OSLO

Kommenter i kommentarfeltet hvis du har lyst til å vinne to gratis billetter! Vi trekker iløpet av dagen/ i morgen formiddag. Les mer om turneen nederst i saken<3

The Northern Belle slapp for en måneds tid siden sitt femte album Bats in the Attic. Det populære nordicana-bandet tjuvstartet sin norgesturné med konserter i Stavanger og Bergen forrige helg, men det sparkes for alvor i gang på Goldie i Oslo, fredag 12. april. Med seg som support på slippkonserten i Oslo har de den talentfulle og up-and-coming singer-songwriteren Karoline Larm. I tillegg stiller DJ-kollektivet Die With Your Boots On med både støvler og twang bak platespillerne. 

 

Liv, død og en bunke 60 år gamle brev danner bakteppet for The Northern Belles femte studioalbum. Bats in the Attic, sementerer bandets status som ledestjerner på nordicana-scenen, samtidig som det nye materialet stilmessig favner bredt; fra Cardigans-aktig pop, via innslag av southern rock og til vare indie-ballader. Alt gjennomført med spillegleden og den musikalske fingerspissfølelsen bandet er velkjent for.

 

Oppvarmer Karoline Larm er kjent for sin elegante låtskriving og varme og nære tilstedeværelse på scenen. Hun har en unik evne til å fange publikums oppmerksomhet, og hennes delikate sanger etterlater ofte et sterkt og følelsesladet inntrykk. Med seg på scenen har hun gitarist Christoffer Mietle.


 

ANNONCE