Nyhet

Bukta-programmet er klart!

Nå er det kun artistene til "Bukta for alle" og "Bukta nach" som gjenstår - og man kan glede seg til til å moshe, danse, synge, spise digg mat og henge med gode venner i Tromsø 19.-20. juli!

– Endelig er hele programmet på plass, og vi er veldig fornøyde med bookingene. Fra wildcardet Stéphanie Turcotte, som ble valgt ut blant 51 påmeldte artister som ønsket en spillejobb på Bukta, til storkanonene The War on Drugs, som spiller fantastiske konserter for tiden, så er det en sterk underdrivelse å si at jeg gleder meg til festivalen i sommer, forteller en fornøyd bookingsjef, Isak Harbitz.

CIVIC har dessverre måtte avlyse turneen sin, men her kommer CLAMM inn som den perfekte erstatteren. Det er vel ingenting som er bedre enn å erstatte australsk punk med australsk punk.

Billetter kan kjøpes her


SPAN

SPAN spiller sin aller siste konsert i Tromsø på Bukta 2024! Det anerkjente rockebandet var et av de største i sin prime på midten av 2000-tallet, og spilte på den aller første Buktafestivalen i 2004, etterfulgt av store turnéer i både inn- og utland.

Etter de annonserte sitt comeback og avskjedsturné solgte de ut 2x Rockefeller i Oslo raskere enn man klarer å si Jarle Bernhoft tre ganger – og etterspørselen har vært stor for å få de til Tromsø og Bukta.page1image90100800


Debutalbumet fra 2004 ble produsert av Foo Fighters-produsenten Gil Norton og mikset av kevin Shirley som har produsert alt fra Aerosmith til Iron Maiden.

Fredag 19. Juli kommer det til å smelle i Bukta som et rockejordskjelv på Richters skala når SPAN endelig returnerer til Tromsø, for aller siste gang.

High Vis


Endelig kan vi stolt presentere et av bandene vi har fulgt tettest med på de siste årene - High Vis! Post-punkerne fra London har siden sin oppstart i 2016 tatt steget fra den britiske undergrunnscenen til enorme festivaler som Glastonbury, Reading/Leeds Festival, Rock Werchter – og nå til Bukta!

De har blitt hyllet av blant annet BBC, Kerrang!, Stereogum og NME for sitt unike sound hvor de mikser britisk punk/hardcore, indie og nittitallsrock.

CLAMM


Punk-trioen fra Melbourne er en av artistene som har blitt hyppig spilt på Bukta-kontoret. Dette er rett-i-fleisen psykedelisk punkrock som må skrus opp på 11, og de er enda et band i rekka som viser at noe av verdens beste rock kommer fra the land down under!

I hjemlandet har de turnert med kredible artister som Wolf Alice, Ty Segall, King Gizzard, Amyl & The Sniffers, The Chats og The Murlocs. Gjør deg klar til moshpit, energi og et rockeband i verdensklasse når CLAMM kommer fra andre siden av verden for å spille på Bukta!

Stéphanie Turcotte


Singer-songwriteren Stéphanie Turcotte er vinneren av årets konkurranse om å vinne spillejobb på Bukta. Hun fengslet oss med sin særegne og vakre vokal akkompagnert med en produksjon av skyhøy kvalitet, med den anerkjente artisten og produsenten Mikhael Paskalev med på laget.

Hvis du liker artister som Big Thief, Phoebe Bridgers, Lucy Dacus og Feist er sjansen stor for at du finner din neste favorittartist på Bukta til sommeren!

Pulgasari


De spiller vindskeiv og skranglete indierock med en god dose shoegaze, fuzz og klare referanser til 90-tallet.

Er du fan av artister som The Smiths, Fontaines D.C., Alvvays og Pavement er det ingen tvil hvor du skal være når Pulgasari spiller på Bukta!

ANNONCE