Nyhet

Thundercat lager sang for munnvannsmerke - ønsker å øke mangfoldet innenfor tannlegeyrket

"Jeg ønsket å skape en følelse av friskhet"

Den amerikanske bassisten og funkmesteren Thundercat har gitt ut en ny låt i samarbeid med munnvannsmerket Listerine.

Samarbeidet er en del av en kampanje som har som mål å øke mangfoldet i tannlegefaget, gjennom den ideelle organisasjonen Increasing Diversity In Dentistry, ifølge Pitchfork.

I en spesialutgave av Listerine munnvann kalt Whoa Collection, vil oppover 150 000 dollar gå til organisasjonen. For å gjøre engasjementet hans ekstra tydelig, har Thundercat samplet lyden av faktisk gurglende munnvann i sangen hans, som kan lyttes til her:


I et innlegg på Listerines offisielle Instagram forteller musikeren om sangen:

"Jeg ville skape en følelse av friskhet med sangen jeg laget for Listerine. En følelse av wow-faktor," sier Thundercat og fortsetter:


"Representasjon er viktig. Hvis du ikke vet hvor du kommer fra, vet du heller ikke hvor du skal. Representasjon samler folk."


De siste årene har Thundercat vunnet en amerikansk Grammy i 2021 for albumet It Is What It Is og turnert som frontmann for Red Hot Chili Peppers. I tillegg har Flea of the Red Hot Chili Peppers kalt ham «den beste bassisten på planeten». Thundercat har også samarbeidet med Gorillaz om sangen Cracker Island og dukket nylig opp i TV-serien Star Wars: The Book Of Boba Fett.

 

ANNONCE