Nyhet

NÅ SKJER DET: Historiske syttitallsopptak med Bob Dylan ser dagens lys - få en forhåndsvisning her

Legendariske liveopptak fra Tokyo i 1978 kommer ut på stort bokssett

På begynnelsen av 1978 dro en da 36 år gammel Bob Dylan på sin første verdensturné på tolv år – inkludert legendariske konserter i Paris, Gøteborg og Tokyo, hvor Dylan og storbandet hans ga totalt åtte konserter på Nippon Budokan i slutten av februar og begynnelsen av mars.

En måned senere ble studioalbumet Street Legal sluppet – og i august fulgte det doble livealbumet At Budokan med opptak fra to av konsertene i den japanske hovedstaden. Nå er det gode nyheter for fansen. Sony Music har annonsert utgivelsen av et bokssett med mer enn fire timer med liveopptak fra konsertene i Nippon Budokan. Boksettet slippes 15. november, og du kan høre en liveversjon av sangen «The Man in Me» nedenfor.

Tidligere har Dylans store 1966-turné og hans såkalte Rolling Thunder Revue i '75 blant annet vært gjenstand for omfattende arkivutgivelser. Dette er imidlertid første gang (siden At Budokan i '78) at 1978-turneen er offisielt dokumentert. I oktober begynner den nå 82 år gamle rockelegenden en serie amerikanske konserter som en del av sin pågående Rough & Rowdy Ways-turné.


 

 


ANNONCE