Nyhet

INDIEHØST: Oslofestivalen annonserer serie med konserter

Etter en suksessfull førsteutgave i Mai har arrangørene bak den nye Oslofestivalen bestemt seg for å i tillegg kjøre på med en høstvariant

Etter suksessen med den første utgaven av Oslo Indiefest i mai annonserer festivalen en serie med konserter under navnet INDIEHØST før andre runde av festivalen i Mai 2024.

De tre konsertene skal være på Postkontoret og Skogen, i oktober,
november og desember, hvor det hver av kveldene spiller tre artister hentet fra det vide norske indie-landskapet.

Programmet blir som følgende:

Ildsjeler


Initiativet har bakgrunn i ideen til Emil Rovde og Henning Krane, som begge har lidenskap for lokal og nasjonal indiemusikk. Ideen til "Oslo Indiefest" oppsto mot slutten av 2022, med ønsket om å skape en festival der både mindre og større aktører innenfor indiescenen kunne få vise frem sin musikk til både nye og gamle fans. Og det midt i hjertet av Oslo sentrum. Ildsjelene har jobbet sammen med booking over en lengre periode.


Emil Rovde sier følgende om INDIEFEST:

"Med en felles interesse for musikk, ble ønsket om å samle våre favorittband i en festival vekket til live. Vi håper at folk vil få like mye glede av å delta på festivalen som vi har hatt med å booke den. Vi ønsker å skape en atmosfære hvor musikkelskere kan samles og oppleve den spennende og mangfoldige indiescenen som finnes i Oslo og resten av landet."

Han fortsetter:


 "Vi brenner for god lokal musikk og er stadig på utkikk etter å få satt det på agendaen. Oslo Indiefest er første i en rekke konsertserier som skal innta både små og mellomstore scener i Norge. Oslo Indie består av en gjeng musikknerder og bookere som endelig får dedikert tid til disse prosjektene."

 

ANNONCE