Nyhet

IKKE FOR BARN: Till Lindemann slipper sjokkvideo og annonserer nytt album

Till Lindemann kunngjør ny singel "Zunge" og kunngjør samtidig et nytt album med samme tittel

Etter en ekstremt turbulent tid med anklager om seksuelle overgrep og en beslutning om ikke å ta ut tiltale fra statsadvokaten i Berlin, ser nok fremtiden bra ut for Rammstein og gruppens sanger Till Lindemann.

Nå gir Till Lindemann ut en ny solosingel, «Zunge», og kunngjør samtidig et nytt album med samme tittel. Se den dramatiske videoen til «Zunge» nedenfor. Albumet slippes fredag ​​3. november i år, det vil si fem dager før Till Lindemanns Europaturné starter

«Zunge» er en sang og musikkvideo i den gjenkjennelige Till Lindemann-stilen. Videoen starter med en ansvarsfraskrivelse som sier at alt i videoen ble gjort av profesjonelle og ikke bør etterlignes hjemme. Du må også være 18 år for å se videoen på YouTube. Lindemann trekker en mageslange opp fra sin egen svelg, og idet slangen forlater munnen begynner han å synge. Videoen har ganske mange elementer som visuelt forstyrrende.


Det er imidlertid også detaljer som kan virke støtende for noen. Teksten tar for seg sinnets indre kamper med tungen som symbol. Lindemann synger blant annet: "Meine Zunge hat keinen Knochen und so sag ich, was ich will. Ach mein Herz, das ist gebrochen, doch es schlägt noch, steht nie still." ("Tungen min har ingen bein og så sier jeg hva jeg vil. Akk, hjertet mitt, det er knust, men det slår, står aldri stille", red.)

Albumet Zunge er gitt ut som Ltd. Edition Fanbox, vinyl og CD digipack. Hvilket plateselskap som står bak er foreløpig ikke offentliggjort, og albumet kan foreløpig kan kun forhåndsbestilles via Rammsteins offisielle fanshop og ikke via andre plattformer. Om dette endrer seg eller om Universal Music Germany ikke står bak promoteringen av albumet er ikke kjent. På singelen på Spotify står det imidlertid ikke «under exclusive license to Universal Music Gmbh», slik tilfellet ellers er med Till Lindemann-låter, noe som kan tyde på at Till Lindemann gir ut albumet i egen regi og ikke gjennom Universal Music Germany.

 


 

ANNONCE