Nyhet

Zara Larsson kritiserer verdens reaksjoner etter Hamas-angrepet

I et innlegg på sosiale medier sammenligner popstjernen krigen mellom Ukraina og Russland med angrepet på Israel.

Tidlig lørdag gikk terrorgruppen Hamas til angrep på Israel med tusenvis av raketter og væpnede militsmenn. Blant annet ble en musikkfestival angrepet der rundt 260 mennesker ble drept, ifølge DN.

Etter angrepet har det vært mange reaksjoner. En av dem som uttalte seg er artisten Zara Larsson, som tidligere på dagen lastet opp et innlegg på Instagram Story hvor hun skrev:

"Å, så det er stå opp for Ukraina når Russland angriper, men ikke Palestina-"


Innlegget har siden blitt trukket ned men kan sees via et skjermbilde fra Aftonbladet her.

Larssons innlegg har vakt mange sterke reaksjoner og følgere som er på ulike sider av konflikten har kommentert flere av hennes andre innlegg.

«Takk for at du støtter Palestina», skriver en bruker. En annen skriver: "Hvordan kan du sammenligne dette??? Har du sett hva som skjer i Israel før du deler historien din? Stor skuffelse!!!” 


I løpet av det siste døgnet har flere kjendiser uttalt seg om konflikten og det nylige angrepet. Bruno Mars, som ble booket til en konsert i Tel Aviv lørdag, har blant annet valgt å avlyse alle opptredener i Israel og forlate landet, ifølge The Times of Israel.


Gal Gadot, kjent for rollen som Wonder Woman i den populære filmserien med samme navn, uttrykte ifølge TT sin «hjertesorg».

Til og med komikeren Sarah Silverman sier at det er «viktig å forstå at Hamas er en terrororganisasjon med et slagord som lyder «drep alle jøder»».

ANNONCE