Nyhet

Malin Pettersen snart ute med stjernespekket tredjealbum

Om en ukes tid kommer spellemann-vinneren ut med sitt tredje album: Trouble Finding Words

Malin Pettersen har sakte men sikkert etablert seg som et husholdanavn innen norsk og internasjonal musikkpresse. Respons fra publikum, presse og bransje har gitt utslag i Spellemannpris, opptreden på Lindmo, Senkveld og Kåss Til Kvelds, i tillegg til skryt fra medier som Billboard, Rolling Stone Magazine, Forbes og mye mer. 

LES OGSÅ: Gouldian Finch og Emilie Nicolas slipper låt med musikkvideo-kommenterende musikkvideo

Pettersen har gått i studio med produsent Martin Horntveth (Jaga Jazzist) og sier i sitt presseskriv at man kan forvente nye freshe låter som utforsker nye musikalske inspirasjoner. "- De musikalske referansene på albumet er mangfoldige, blant annet med mye 80- og 90-talls pop og R&B i monitor. Lydmessig kan albumet ligne en blanding av Kacey Musgraves, Solange og TLC, for å gi et inntrykk av hva lytteren kan forvente."   


-"Om stilen er litt annerledes er Pettersens særegne vokal fortsatt lett gjenkjennelig. Det er ingen hemmelighet at hun inneharen av Norges beste stemmer, noe hun viser til gagns på de nye låtene. Samtidig har utforskertrangen og begeistringen over nye musikalske venner og bekjentskaper ført til en rekke spennendesamarbeid på albumet"

Blant features på platen så kan man finne Stefanos Yowhannes , Sofie Tollefsbøl fra Fieh, Beth MacBride fra Mall Girl, og 17 år gamle Bergljot Bjella

Trouble Finding Words slippes på Die With Your Boots On Records 20. oktober 2023


ANNONCE