Nyhet

Tidligere uutgitt dokumentar om Ozzfest '99 får grønt lys

"Jeg pleide å våkne om morgenen, ligge i sengen og gråte i en halvtime før jeg sto opp fordi jeg aldri kunne la det gå"

I 1999 spilte blant annet Black Sabbath, Deftones, Slayer, Primus, System Of A Down, Godsmack og Slipknot på samme festival. Den stjernespekkede Ozzfest '99 ble også filmet og ble dokumentaren We Sold Our Souls For Rock 'N' Roll.

Regissør Penelope Spheeris (The Decline Of Western Civilization, Wayne's World) snakket nylig om dokumentaren i et intervju med The Metal Voice.

"– Det er en film jeg laget med Sharon og Ozzy [Osbourne] for 20 år siden, og den ble aldri gitt ut. Black Sabbath er med, originale Black Sabbath, Slipknot, Rob Zombie, System Of A Down, Godsmack, Fear Factory, bla bla bla, ti forskjellige band, med Buckethead på en kirkegård. Det er en flott film. Og Sharon sier hun vil gi den ut nå, etter 20 år."


Spheeris forteller videre at hun filmet Slayer på Alcatraz, Slipknot ved Washington Monument og at filmen inneholder mye backstage-materiale med Ozzy.

– Jeg jobbet i tre år med filmen, og den ble aldri utgitt. Jeg pleide å våkne om morgenen, ligge i sengen og gråte en halvtime før jeg sto opp fordi jeg aldri kunne la det gå. Og nå i dag mener jeg, det er et historisk dokument fra Ozzfest 1999.

Se intervjuet her:


Ifølge Blabbermouth ble We Sold Our Souls For Rock 'N' Roll vist på filmfestivaler da den var oppe for over 20 år siden, men fikk aldri en offisiell utgivelse på grunn av rettighetsproblemer.

I intervjuet forklarer Spheeris at filmen ennå ikke har en utgivelsesdato, men at hun er i pågående diskusjoner med Sharon Osbourne om når den kan komme ut.

ANNONCE