Nyhet

SE NÅ: AURORA UTE MED MUSIKKVIDEO AV IRANSK-CANADISK FILMREGISSØR

Budskapet i låten glimter til mellom de visuelt slående linjene

Forrige uke slapp AURORA låten "Your Blood" - en låt hun ønsket å dele med lytterne sine for å bringe mennesker sammen i en periode full av splid, krig og grusomhet. På sosiale medier har hun samtidig vist tydelig engasjement knyttet til situasjonen langs Gaza-stripen.

"Your Blood" ble co-skrevet, produsert og spilt inn av Chris Greatti anerkjent for sine verk med Lady Gaga, Willow, Yungblud, Grimes, etc.il. Han kommenterer i en pressemelding at «Your Blood» markerer en ny æra for sangeren, og åpner henne for nok et kapittel i hennes stadig utviklende diskografi. 

På instagram har hun takket film-regissøren, iransk-canadiske Kaveh Nabatia for innsats på den ferske musikkvideoen til låten. I tillegg takker hun søsteren sin Miranda Aksnes for å stille opp som støtte og sminkør, og uttrykker glede ovenfor at babyen (låten) til henne og Chris Greatti har fått en video. 


Foreløpig er musikkvideoen til Your Blood på #7 plass på youtube-music sin trending-liste, and growing! Sjekk ut videoen nå under:


ANNONCE