Nyhet

Kanye «Ye» West gir ut ny musikk: «Hvordan kan jeg være antisemitt?»

I sin siste sang går Kanye «Ye» West til angrep mot de som kritiserer ham, samtidig som han fortsetter å skape kontrovers.

En ny sang med Kanye «Ye» West hadde premiere på en radiostasjon i Chicago fredag ​​kveld, ifølge Rolling Stone. Det er første gang artisten har delt ny musikk siden flere selskaper avsluttet samarbeidet med ham etter anklager om antisemittisme i fjor.

Men West startet umiddelbart kontroverser med sin siste sang. I Vultures tar rapperen opp beskyldningene mot ham og imøtegår dem med ordene: "How can I be anti-semitic, I just f*cked a jewish bitch ".

Sangen, med Ty Dolla Sign, Lil Durk og Bump J, har ennå ikke blitt utgitt på noen strømmetjeneste.


I fjor ble West under ild etter å ha på seg en skjorte med ordene «White lives matter» på et moteshow i Paris. Det hele eskalerte da han gjestet høyrenasjonalisten Alex Jones sin podcast og uttrykte sin beundring for Adolf Hitler.

Dette førte til at Adidas kansellerte samarbeidet med rapstjernen. Ifølge en undersøkelse i The New York Times for noen måneder siden, hadde det tyske sportsklærselskapet ignorert Wests antisemittiske synspunkter og oppførsel i 10 år, redd for å miste inntekter fra hans suksessrike Yeezy-skomerke.

ANNONCE