Nyhet

HØR NÅ - AURORA ute med ny singel

"... med tiden har jeg bestemt meg for at det kanskje ikke er noe bedre tidspunkt å gi dere en liten sang... enn nå."

Hele Norges elskede pop-legende, AURORA, slapp i dag, til glede for alle fellow "Warriors" singelen "Your Blood". Dette er etter en uke med høy grad av SoMe-engasjement knyttet til forferdeligheten langs Gaza-stripen, hvor hun blant annet har tatt del i initiativet med å poste et bilde av seg selv med en lapp hvor det står "Stopp Bombingen! Fritt Palestina!":


Dette er i tillegg til at hun har postet et innlegg hvor hun i caption oppfordrer til boikott av "brands, not people", med en følgende liste over Israel-tilknyttede varemerker:


 Det har vist seg at AURORA har hatt kvaler rundt dette å slippe på dette tidspunket. I et innlegg uttaler hun seg følgende om å slippe musikk på et tidspunkt fullt av konflikt, lidelse og grusomhet, imens hun poserer med et sverd:

"- Hei mine kjære. Jeg har følt meg noe usikker rundt å gi ut ny musikk, når det er så mye smerte i verden. Jeg har vært redd det ville føles malplassert. Men med tiden har jeg bestemt meg for at det kanskje ikke er noe bedre tidspunkt å gi dere en liten sang... enn nå.  Og jeg håper musikken kan gi dere noe bra. Noe vakkert.Jeg vet at det hele er overveldende. Og jeg vet at vi alle har det vondt, på vegne av alle som har det vondt akkurat nå. Jeg sender deg all min kjærlighet. Det er ingen slik styrke i denne verden - som medfølelse. Måtte den blomstre. Og må den få mye sterkere røtter enn noen hatblomst. Men ja. Her er en ny sang. Dedikert til krigeren."

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av AURORA (@auroramusic)


Under kan du sjekke ut den nye låten, "Your Blood":


ANNONCE