Nyhet

Dua Lipa tipser om ny musikk - deler mystisk video

Det ser ut som Dua Lipa går inn i en ny æra

Dua Lipa slettet nylig alle sine tidligere innlegg på Instagram og ga ut en kryptisk teaser-video fylt med hint om ny musikk. Med håret nylig farget knallrødt poserer den 28 år gamle popstjernen med et gullkjede med nøkkelring i munnen og viser et kort glimt av Polaroid-bilder. I tillegg vises en rekke tall på skjermen: 4, 8, 9, 9, 14, 15 og 21.

Videoen er akkompagnert av det som ser ut til å være en smak av kommende musikk. Med pianotoner som leder inn synger Dua Lipa ordene «Tell me all the ways you need me» før en basslinje tar over.

På nettsiden hennes inviteres fans til å registrere seg for å få tilgang til «lykke, lidenskap, kjærlighet, glede, optimisme, energi» og «moro». Ved å skrive inn telefonnummeret sitt kan de forvente en velkomstmelding til «Dua-tekstfellesskapet».


Denne teaservideoen kommer mer enn tre år etter Dua Lipas siste album, Future Nostalgia, som inkluderte hitsingelen "Levitating". I løpet av denne tiden har sangeren vært opptatt med skuespillerprosjekter og musikalske samarbeid.

Du kan se Dua Lipas nye teaser-video nedenfor for å få en smakebit på hva som kommer.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av DUA LIPA (@dualipa)


ANNONCE