Nyhet

SE/ HØR NÅ: Mall Girl spiller endelig på Oslo City (- og slipper ny singel!)

Endelig får Mall Girl spille på et kjøpesenter! En fargesprakende pop-eksplosjon /feiring av 90-tallets kjøpesenterestetikk. Vi har stilt gitaristen deres et par spørsmål om konserten og gårsdagens singelslipp, 'Emo Shred', deres siste slipp før deres andre album 'Pure Love' slippes 26. januar.

Dere slapp demoversjonen av «Emo Shred» i november 2022, hva er de største forskjellene fra demoen og den 'ferdige' versjonen?

Iver (gitarist): "- Denne gangen er det med trommer!! Bortsett fra det, så har vi prøvd å stjele fra alle mathrock-folka som er ute på youtuben. Jeg tror også at dette er vår første låt i mer enn to forskjellige taktarter, og så er det helt bajas prodding fra Marius (Elfstedt) her!!"



2. Dere valgte dere Oslo City som lokasjon for innspillingen av deres episode på NRK Scenen. Hva var tanken bak det valget?

"Det er vel kanskje det mest opplagte valget av spot noensinne, men kanskje derfor også sjokkerende? Jeg tror vi torturerte alle som jobba på Oslo City mer enn noen fortjener den dagen. Det var stas<33 "

På klippet under spiller de låta "Super Lazy Girl", som blant annet havnet på GAFFA Anbefaler for et par uker siden.Check it!:


 

 

 


ANNONCE