Nyhet

Langs Akerselva: Konsert med Herkedal og eie på Parkteateret

Oslofestivalen kicker off 2024 med klubbarrangement!

Det nærmer seg første artist.annonsering for Langs Akerselva 2024 med stormskritt. I påvente av dette, i regi av festivalen, annonseres det en konsert på Parkteateret scene 19. Januar! Dette blir den første av flere "Langs Akerselva presenterer"-klubbarrangementer til våren, og kommer til å fungere som en "forsmak" til selve sommerfestivalen. 

"- Vi har med oss en av landets vakreste og mest unike sangstemmer, Herkedal. Denne artisten ga ut sin debut-EP høsten 2023, og han imponerte ekstremt med sin særegne singer/songwriter pop-sound under By;Larm 2023. Dette blir en vakker kveld i byens mest hjemmekoselige og hippeste konsertlokale, selveste parkteateret! Med denne kvelden blir også stavanger-grunge-stjerneskuddet, eie, som support. Vi gleder oss!" - sier festival-grunnlegger, Sebastian Smedberg. 

Både Herkedal og eie har tidligere blitt skrevet om tidligere på GAFFAs anbefalinger. Support er faktisk redaksjonens utvalgte for "MÅNEDENS ANBEFALING GAFFE NORDEN" i November, - en ny spalte som skal trekke frem artister på tvers av grenene NO, SE og DK. Om Herkedals låt "Wild Raspberries & Plum Trees" skrev GAFFAs journalist følgende på GAFFA Anbefaler Uke 39: " - Over et velprodusert og drevent pianospill kommer inn en nasal, dyp og dirrende vokal som høres ut som en blanding av Jeff Buckley, Sangeren i Alt-J og Leonard Cohen. Etterhvert så kommer innslag av flotte harmonier, blåsere og strykere. En virkelig fin låt."


GAFFA anbefaler alle å få med seg denne konserten; det skal iallfall redaksjonen!

Sjekk ut Herkedal og eie under:


 

 


ANNONCE