Nyhet

12 nye artister til Slottsfjell - lineupen begynner å ta form

Slottsfjell 2024 kommer til å bli et av de beste slottsfjell-årene så langt innenfor skrevet historie!

I dag letter Slottsfjell på scenegardinen og presenterer flere av sommerens artister. I tillegg til tidligere annonserte Doja Cat og Kaizers Orchestra, vil publikummet få se Astrid S, Aurora, Cezinando, Emma Steinbakken, HOV1 og Offset med flere. 

" -Tenk å få alt som vi ønsket oss, som stod øverst på ønskelista. Julen kom tidlig i år," sier festivalsjef Peter Eikeland om årets booking, og legger til: 

"Favoritter kommer tilbake, og nykommere til Slottsfjell presenteres idag. Ekstra morsomt er det også å presentere Aurora, som er uttalt en av favorittene til Doja Cat


Like stor på dagen, som på Natten 
Slottfjells plassering midt i Tønsberg er helt unik, med både by og beach. Og i to dager i juli snur de hele byen på hodet med store headlinerne på scenen, og når siste artist går av, lager de dansegulv for 12 000 mennesker i en gammel industrihall, med konseptet Natten. 
Her skal festen fortsette til solen står opp. Festivalen har en lang tradisjon med å lage fest. Det nye nattklubbkonseptet er en videreutvikling av den legendariske etterfesten Kastellnatt.
LES MER OM SLIPPENE PÅ SLOTTSFJELLS NETTSIDE<3

 

ANNONCE