Nyhet

The 1975 skal nok en gang spille i Norge - Kommer til Oslo Spektrum

Det har såvidt gått et par måneder siden storfavorittene spilte for begeistrede fans i sofienbergsparken. Nå skal Matt Healy & co igjen innta tigerstaden med nok en konsert - denne gangen på Oslo Spektrum.

Det britiske bandet The 1975 spilte i Juni en konsert som var på alle sine lepper under Oslo-festivalen Piknik i Parken. Når de igjen kommer tilbake Mars 2024 er det en del av bandets pågående turné Still...At Their Very Best som utover høsten skal starte opp i USA.

Den nylige Norges-konserten ble møtt med blandet respons. Aftenpostens anmelder anklaget gutta blankt for å servere et kjedelig show.

I sommer spilte de også under svenske Lollapalooza i Stockholm, hvor vår svenske anmelder ga dem terningkast 3: "Det er en tydelig fornøyd Healy som entrer scenen... Med en flaske rødvin i full gang drikker han seg gjennom konserten, mumler usammenhengende på sine brede dialekt mellom sangene, som at han ikke lenger vet hva han skal si under konserter. Følelsen er gjensidig, fordi publikum på sin side ikke vet hvordan de skal svare på innfallene hans. Når han som alltid erklærer at de er 'verdens beste rockeband', føles det mest umorsomt i sammenhengen."


Gaffa Norges egen anmelder ga i fjor deres siste album Being Funny In A Foreign Language terningkast 4.

Men, det kan ikke stilles tvil om at indiegruppen er ubestridte mestere når det kommer til å lage musikk som resonnerer til en generasjon unge mennesker. Helt siden deres første selvtitulerte plate kom ut for 10 år siden så har The 1975 bygget seg opp et resymé som utforskende pop-rockere, med kulturell relevans som strekker seg på tvers av sosiale medier og topplister, takket være millioner av dedikerte fans spredt utover hele verden.

Bandet har hatt en usedvanlig smakfull teft i måten de har peilet ut en personlig preget sound - med låter bestående av catchy riff og temabelagte tekster som treffer midt på hodet av tids-spikeren.


About you fra sisteplata var en av fjorårets mest virale tiltok-suksesser.

Det blir spennende å se hvilke inntrykk The 1975 denne gang bringer til bords når de inntar Oslo-scenen om et halvårs tid. 


 

ANNONCE