Nyhet

RAMMSTEIN-SAKEN: Nå reagerer Lindemann og kvinnen som startet anklagebølgen

"Han kommer ikke til å slippe unna med dette"

Tidligere denne uken kom nyheten om at påtalemyndigheten i Berlin har avsluttet etterforskningen av den 60 år gamle Rammstein-frontmannen Till Lindemann. Lindemann har vært under etterforskning av tyske myndigheter siden juni, da en rekke kvinner kom med anklager om seksuelle overgrep fra den populære sangeren.

Bølgen av alvorlige anklager ble initiert av den irske kvinnen Shelby Lynn, som etter eget utsagn ble dopet og forulempet i forbindelse med Rammsteins konsert i den litauiske hovedstaden Vilnius tilbake i mai.

I etterkant har Lindemanns advokater forsøkt å få myndighetene til å gi en politiordre mot Lynn – en anmodning som imidlertid ble avvist av en domstol i Hamburg.


Nå har både Lindemann selv og Lynn reagert på gårsdagens nyhet. «Jeg takker alle som åpent har ventet på resultatet av etterforskningen», skriver Lindemann i en kort melding på Instagram. Lynn har på sin side delt en rekke emosjonelle videoer der hun blant annet uttaler:

"Dette betyr på ingen måte at han (Lindemann, red.) er uskyldig. Jenter, ikke vær redde - vi visste at dette kom til å skje. Det var ikke store sjanser for at han skulle bli dømt for noe. Så hva med å begynne å dele litt mer informasjon? Inntil, bør vi ikke snakke om den røde telefonen din og den svarte telefonen din? Hva er det på den røde telefonen?» sier Lynn til kameraet og legger til:

"Jenter, ikke la deg skremme av de siste nyhetene - jeg kommer ikke til å la ham slippe unna med det, og det er mange flere nyheter å komme - stol på meg."


Shelby Lynn
Shelby Lynn

Rammstein avsluttet sin store sommerturné tidligere denne måneden. På slutten av året drar Lindemann på turné med soloprosjektet sitt.

 


ANNONCE