Nyhet

Kanye "Ye" West gir snart ut ny musikk

Ny musikk kan komme når som helst, melder NBC News.

Ryktene om at Kanye «Ye» West gjør seg klar til å gi ut et nytt album har sirkulert i flere måneder. Ifølge NBC News har to pålitelige kilder nå kommet frem og bekreftet at han ikke bare har jobbet med nytt materiale, men at ny musikk vil bli gitt ut «snart».

Selv om de ikke avslørte en utgivelsesdato eller om det nye materialet ville komme i form av et album, sa de to kildene at de var til stede i studio med rapperen og kona hans Bianca Censori mens teamet jobbet med prosjektet.

Hvis det nye materialet viser seg å være et album i full lengde, vil det markere Wests første offisielle studioalbum siden 2021s stjernespekkede album Donda, som inkluderte gjesteopptredener av Marilyn Manson, Jay-Z, The Weeknd og flere. Den skulle også følge hans uferdige oppfølger, Donda 2, som West avduket i februar i fjor.


Donda 2 er fortsatt uferdig og har aldri blitt offisielt utgitt på digitale plattformer. West ble også mindre forpliktet til prosjektet senere samme år, da han skapte kontrovers og ble kritisert for å spre antisemittiske synspunkter, noe som førte til at han mistet flere merkevareavtaler og relasjoner.

Ryktene om at han jobber med ny musikk begynte å ta fart i forrige måned, da samarbeidspartneren og rapperen Rooga avslørte at «han jobber med et album» i et intervju med American Songwriter. Ice Cube satte også bensin på bålet da han fortalte Piers Morgan at etter fjorårets kontrovers gjør West det «veldig bra» og planlegger å komme ut «på den andre siden».

Fya Man – en av Wests produsenter – bekreftet også overfor fansen på Reddit at et album var under arbeid. Han beskrev det også som "fire" og sa at albumet som ennå ikke har fått tittel hørtes ut som "gamle Ye".


ANNONCE