Nyhet

Kritikerrost band starter egen festival i to norske byer

– Vi har lenge vært gira på å få til noe med bandene rundt oss som vi ser opp til og digger, sier bandet.

Det norske rockebandet Brenn har hatt stor suksess de siste årene. Nå vil de benytte anledningen til å gjøre enda litt mer akkurat som de vil, men også la det drysse ned på andre band de selv liker. 

Oslo-bandet har nemlig startet festivalen brennapalooza, en todagers festival i Oslo og Trondheim.

Festivalen vil gå av stabelen 18. og 19. november. 


De hittil annonserte navnene er nå EP-aktuelle Yellowroots, Pikekyss og Evig Ferie

– Vi har lenge vært gira på å få til noe med bandene rundt oss som vi ser opp til og digger, og nå har vi faktisk fått muligheten til å gjøre det. Det er så altfor mange bra band og artister rundt om, og så mange vi har har hatt lyst til å spille med, så vi har samlet dem for en sykt bra kveld, sier bandet selv. 


Festivalen skal også være åpen for de under 18. 

– Vi har ikke glemt dere, på tross av at det har gått altfor lang tid siden vi spilte u18. Denne gangen har vi ordna og fiksa!

18. november er festivalen i Trodnheim og på kulturarenaen HAVET. Dagen etter flytter den seg til SALT i Oslo. De fleste av artistene skal spille i begge byene.


Det er Edvard Smith Save og Rémy Malchère Pettersen som utgjør den norske rockeduoen. De fikk sitt definitive gjennombrudd i 2019, og startet 2022 med et brak da de slapp sitt andre album «Vandrer på solskinn». Til GAFFA sa de at plata ikke inneholder en eneste gladsang. Les hele intervjuet her

Albumet ble anmeldt til fem stjerner med overskriften «Full fyr i teltet». Les mer om det her

ANNONCE