Nyhet

BRENN. PÅ ROCKEFELLER: ORDINÆRE BILLETTER UTE NÅ!

31/10 og 1/11 skal goldenboysa fylle opp hele Oslos rockestue.

BILLETTER TIL 31. OKTOBER FINNER DU HER!

Sterk, sta og ekte. brenn. lager frigjørende rock med referanser til både grunge og pop som appellerer til massene så vel som utskuddene, og som river hos både tenåringer og rigide voksne. Ny musikk står for tur i 2024, og brenn. er pissetrengte!

brenn. består av Edvard Smith og Rémy Malchére Pettersen. Duoen brakdebuterte på den norske musikkscenen da de slapp debutalbumet Elsker i 2019 – et album som de senere vant Spellemannpris for. De har høstet strålen


de kritikk for både musikken og liveshowene sine, og i 2022 kom det etterlengtede andrealbumet, Vandrer på solskinn, som bekreftet brenn. sin posisjon på den norske musikkscenen. Med innfridde milepæler og rockestjernestatusen befestet sier Edvard og Rémy at de selv er helt uvanlige gutter i midten av 20-åra med helt håpløst store problemer, følelser og tanker.

Med to år siden forrige album er det endelig klart for ny musikk fra gutta og det er musikk som skiller seg fra det skamløse debutalbumet og den alt-mulig-rare oppfølgeren. Den nye musikken bærer preg av et bredt følelsesregister, hvor gutta erkjenner at de ikke satt med alle svarene i begynnelsen av 20-årene og at de ikke er så smarte som de en gang trodde.

«Jeg tror man blir mer nevrotisk jo eldre man blir. Det tror jeg i hvert fall vi har blitt. Ikke at man alltid går rundt og stresser, men man lærer av egne feil, og reflekterer over hva som gikk galt, hva feil man selv har gjort osv. Så blir man mer avslappet etter man har reflektert over det. Eller ikke, hvem vet.»


Siden debutalbumet har brenn. turnert over hele Norge med utsolgte konserter på blant annet Rockefeller og i Storsalen på Samfundet i Trondheim, i tillegg til at de har spilt på flere av Skandinavias største festivaler, som Øyafestivalen, Roskilde og Slottsfjell. I 2022 inviterte de til sin helt egen festival, brennapalooza., med fulle hus i både Oslo og Trondheim. I fjor gjorde de rent bord på Tons Of Rock og det var dritfett. I tillegg til en Spellemannpris på hylla har de også blitt nominert i P3 Gull, blitt hyppig spilt på radio, og ikke minst gjort flere minneverdige opptredener på tv.

LES OGSÅ: GAFFA ANBEFALER: Musikkmenn i brenn. gjør det igjen!

ANNONCE