Nyhet

GAFFA ANBEFALER: musikkmenn i brenn. gjør det igjen!

"En sang om alt som forble usagt, en følelse av å savne en av de aller nærmeste."

Er ikke noe stor brennfakkel å like brenn.. Men, fy faens balle - så flinke de er. Den nye låta "Den Følelsen" er så inn i helvete fengende! nedpå, oppå - sårbar, brutal.. Hva er det igjen å savne?

Et av landets mest turnerende rockeband (imponerende 84 konserter de siste to årene) og i mange øynes også det beste, appellerer til fansens lengsel når duoen, bestående av Edvard og Rémy, endelig slipper ny musikk. Mye har skjedd siden den Spellemann-vinnende debutplaten "Elsker" i 2019 og den kritikerroste oppfølgeren "Vandrer på solskinn" i 2022 - brenn. har turnert land og rike, fra små rockeklubber i landets nordlige deler til utsolgte Rockefeller i Oslo og Samfundet i Trondheim.


Når vi spør Edvard fra brenn. om utgivelsen, forteller han, "For meg (Edvard) handler sangen om hver eneste gang jeg blir påminnet at mamma er død og alt det som forble usagt. En altoverskyggende følelse som kan ødelegge dagen din fullstendig. Men den følelsen trenger ikke være én konkret følelse."

Duoen sin nye singel "Den Følelsen" slippes digitalt via brenn. sitt eget plateselskap, og beskjeden er enkel, men krystallklar: "vi har laget en sang til👺"

 


ANNONCE