Nyhet

Er hun tilbake?

Rihanna teaser noe helt spesielt som kommer denne fredagen. Har vi mer i vente fra artisten?

Ryktene har florert i en måned. Er Super Bowl-forestillingen et springbrett til noe nytt fra Rihanna? Forrige uke ble det kastet enda mer bensin på bålet da New York Times-journalisten Kyle Buchanan skrev følgende på Twitter:

«Ryktene flyr rundt, og jeg kan legge til: Jeg har hørt i flere uker at Rihanna spiller inn rulletekst-låten til Black Panther: Wakanda Forever. Hvordan følger du opp en klassiker som 'All the Stars' (Kendrick Lamars låt til filmen Black Panther, red.anm.)? Ved å fange opp Rihannas første store låt på mange år.»

Nå tyder alt på at han har rett. Rihanna har selv delt teaseren til låten, som slippes fredag, via Twitter.


I følge Pop Craves Twitter er det en av to låter til filmens lydspor, som følger Kendrick Lamars bidrag til den første filmen med hits som «Pray For Me», «King's Dead» og «All The Stars» – med over en milliard avspillinger.


Det er den første sololåten fra Rihanna siden albumet Anti fra 2016. Men nå skjer det mye nytt. For i tillegg til låtene skal hun også i februar opptre på det legendariske Halftime show under pausen i Super Bowl. Det vil bli artistens første opptreden siden samarbeidet med DJ Khaled under Grammys i 2018.

Den kommende liveopptredenen har også gitt opphav til andre rykter. Dagen før Beyonces Super Bowl-opptreden i 2016 ga hun ut «Formation» fra albumet Lemonade. På samme måte ble Kendrick Lamars album gitt ut måneder etter hans bidrag til samlingen av vestkyst-rapikoner som fylte den amerikanske fotballbanen i fjor.

Derfor gjenstår spørsmålet: Er et nytt album fra Riri rett rundt hjørnet?


ANNONCE