Nyhet

Depeche Mode til Norge

Legendariske Depeche Mode annonserer sitt første liveshow på fem år – og nytt album.

Depeche Mode drar på «Memento Mori World Tour» og besøker Norge og Telenor Arena fredag 11. august neste år. 

Det Rock & Roll Hall of Fame-innlemmede bandet annonserte i dag, under en spesiell pressekonferanse i Berlin, at de gir ut nytt album og legge ut på en verdensomspennende turné i 2023. Turneen følger opp deres etterlengtede 15. studioalbum, Memento Mori, som slippes til våren.

Dave Gahan og Martin Gore kunngjorde i dag at turneen vil begynne med et eksklusivt antall arenadatoer i Nord-Amerika 23. mars. Deretter drar gruppa videre til Europa for sin stadionturné til sommeren. De begrensede datoene i Amerika vil inkludere konserter i Madison Square Garden i New York, Chicagos United Center, Kia Forum i Los Angeles og Torontos Scotiabank Arena. I mai sparker de i gang den europeiske delen på Stade de France i Paris, etterfulgt av byer som Berlin, Milano og London.


Turnéen avsluttes i Oslo på Telenor Arena.

Martin Gore sier følgende om det kommende albumet Memento Mori, ifølge et presseskriv:

– Vi begynte å jobbe på dette prosjektet tidlig i pandemien, og tematikken ble direkte inspirert av det. Etter at Fletch døde, bestemte vi oss for å fortsette, da vi vet det er det han hadde ønsket. Det har gitt prosjektet et ekstra nivå med mening.


Depeche Mode-medlemmet Fletch døde tidligere i år. 

Billetter i salg fredag 7. oktober kl. 10:00.

ANNONCE