Nyhet

Tons of Rock avslører monsternavn – se de første 15 bandene

Alt fra Honningbarna til Pantera er allerede klare for Oslo-festivalen.

Tirsdag klokken 10 annonserte Tons of Rock de første 15 navnene på plakaten for 2023-utgaven av festivalen. Blant disse 15 finnes det store headlinere. Svenske Ghost skal nemlig innta Ekeberg neste sommer. 

Bandet har hatt en rekordvekst som man ikke har sett av et band på flere tiår. Bandet favner generasjoner av rockefans og topper nå festivaler verden over. I juni topper de Tons of Rock plakaten i Oslo, og det skal de gjøre sammen med legendariske Pantera. Amerikanerne vil gjøre sin første eksklusive konsert i Norge på 23 år.

I tillegg til disse to gigaslippene annonserer festivalen at franske Gojira er klare for Tons of Rock. Det samme er amerikanske Clutch og de norske blackmetal-ikonene i Mayhem


De albumaktuelle polakkene Behemoth, som nettopp spilte i Oslo, er også å se på plakaten. 

Norske TNT er nylig gjenforent med Tony Harnell i spissen igjen. Det har Tons of Rock fått med seg og booket dem inn. De er ikke de eneste norske rockelegendene på plakaten: Stage Dolls er også klare for Ekebergsletta med det som trolig blir en hitparade. 

Blant de yngre navnene er både HonningbarnaThe Good, The Bad And The Zugly og brenn blant de 15. Alle tre kjent landet over for sine liveshow. 


Følgende navn er annonsert til Tons of Rock 2023:

Ghost, Pantera, Behemoth, Clutch, Gojira, TNT, Powerwolf, Mayhem, Stage Dolls, Honningbarna, Avatar, Spiritbox, Voivod, The Good The Bad and The Zugly og brenn.

ANNONCE