Nyhet

Her spiller Kaizers i 2023: – Vi gleder oss voldsomt til å spille sammen igjen

Ganske nøyaktig ti år etter at det sist drønnet av oljefat fra scener i Norge og Europa, skjer det igjen. Kaizers Orchestra drar på omfattende turné høsten 2023.

Det er ikke lenger bare rykter. Det er en realitet: Kaizers Orchestra er tilbake. 

– Ti år er lang tid. Mye har skjedd. Samtidig føles det som om tiden har stått stille. Det er derfor vi sier «Dine gamle dager er nå» i stedet for «comeback», sier vokalist Janove Ottesen.

De siste ukene har det dukket opp gamle Kaizers Orchestra t-skjorter på Finn.no og Tise. Og bandet donerte flere esker med 10 år gamle t-skjorter til Fretex som ble lagt ut for salg og skapte kø utenfor butikkene før det åpnet og fikk nettbutikken til å kræsje på grunn av stor pågang. Etter hvert begynte fansen å oppdage at de gamle t-skjortene hadde fått nye QR-koder på innsiden. Dette fikk spekulasjonene til å gå varmt i sosiale medier. Nå viser det seg at t-skjortene også er billett til en valgfri konsert på turneen.


– Vi gleder oss voldsomt til å spille sammen igjen. Disse sangene har ligget i dvale lenge nok. Nå er det på tide å banke liv i dem igjen og leve dem ut sammen med vårt fantastiske publikum, sier gitarist, Geir Zahl.

Kaizers Orchestra ga ut åtte studioalbum mellom 2001 - 2012. GAFFA har nylig rangert og gransket dem alle – i en feiring av bandets comeback. Les mer om det her.

Se videoen bandet annonserte sin gjenopplivning med her. 


 

HER SPILLER KAIZERS ORCHESTRA I 2023:

Stavanger Konserthus, Zetlitz


1. september
2. september
6. september
7. september
8. september
9. september

Sentrum Scene, Oslo

6. oktober
7. oktober
11. oktober
12. oktober
13. oktober
14. oktober


Byscenen, Trondheim

3. november
4. november
8. november
9. november
10. november
11. november

USF Verftet, Bergen


1. desember
2. desember
6. desember
7. desember
8. desember
9. desember

 

Billetter er i salg 11. november kl. 11:11. Forhåndssalg via VIPPS fra i dag.


ANNONCE