Nyhet

Dave Mustaine: – Jeg ønsker meg en ny konsert med Metallica, Anthrax og Slayer

Megadeth-frontmannen ber Slayer «komme tilbake fra pensjonisttilværelsen».

Megadeths Dave Mustaine ønsker å gjenskape konsertene med «de fire store» – Megadeth, Metallica, Slayer og Anthrax. Disse fire bandene spilte sammen i 2010 og 2011.

I et intervju med Songfacts ble frontmannen spurt om hvilke gitarister han så opp til. Han svarte blant andre Arch Enemy-gitaristene Jeff Loomis (eks-Nevermore) og svenske Michael Amott, samt «gutta fra Lamb Of God og Trivium».

Det introduserte Mustaine for ideen om å la fire nye metalband ta over tronen som de fire store - muligens med de nevnte gitaristene inkludert - og la dem spille som Megadeth, Metallica, Slayer og Anthrax gjorde. Samtidig ser han også en mulighet for at originalene kan gjenforenes til en ny og storslått runde.


– Jeg synes det ville vært veldig kult og symbolsk om vi gjorde noe på LA Coliseum, selv om det bare er ett show og det er alt. Slayer er fra Los Angeles, så det ville være lett for dem å dra hjem rett etterpå, sier Mustaine, og antyder at metallikonene må «komme seg ut av pensjonisttilværelsen».

Han fortsetter:

– Personlig har jeg håpet på dette en stund, og jeg har fortsatt å spørre og spørre og spørre, sier Mustaine og forklarer at han har vært i kontakt med «de fire store», men uten hell.


– Det ser ikke ut til at de vil ha det. Men det er opp til dem.

Metallica, Megadeth, Slayer og Anthrax spilte 14 show sammen i 2010 i Europa og Nord-Amerika. En av konsertene – på Sonisphere-festivalen i Sofia, Bulgaria – ble filmet og vist på kinoer over hele verden før den ble utgitt på DVD.

ANNONCE