Nyhet

Kanye West utelukkes fra årets Grammy opptredener

GAFFA.no - Alt om musikk!

Rapperen Ye, er utestengt fra å opptre på årets Grammy utdeling. Dette skjer på grunnlag av rapperens ytringer på sosiale medier. 

Ye, tidligere kjent som Kanye West, har blitt utestengt fra å opptre på årets grammy-show på grunn av «bekymringsfull oppførsel online». Dette skriver Variety som har vært i kontakt med representanter for rapperen.

Ye var ikke blant de allerede annonserte artistene, men skulle tilsynelatende være blant artistene som skulle ha opptrådd på årets utdeling. – Men er det ikke lenger. Ye er nominert til fem av de prestisjetunge musikkprisene etter utgivelsen av Donda i 2021.


Det fremgår ikke nærmere hva Ye har gjort som gjør han upassende for Grammy-arrangørene. Sist uke ble han imidlertid utestengt fra instagram i et døgn, etter å ha overtrådt instagram sine retningslinjer for mobbing, sjikanering og hatefullt språk. Dette skjedde etter at han hadde skrevet en rasistisk kommentar om årets Grammy-vert Trevor Noah. Han har også kommet med voldsomme utfall mot sin eks-kone Kim Kardashian West på instagram. I tillegg til å komme med voldsomme utfall mot eks-konens nye kjæreste, Pete Davidson. Utfallene er blant annet å beskylde Davidson for å være narkoman.

Ye har også laget en musikkvideo til sin singel «easy», hvor han tilsynelatende kidnapper og myrder Pete Davidson.

De andre musikerne som skal spille på årets Grammy er blant annet; Brothers Osborne, BTS, Brandi, Carlile, Billie Eilish, Olivia Rodrigo og Lil Nas X med Jack Harlow. Prisutdelingen er 3 april i MGM Grand Arena i Las Vegas.


ANNONCE