Nyhet

Første smakebit fra etterlengtet album

A-ha er tilbake med ny musikk.

I dag slap a-ha sin nye singel «I'm In», den første smakebiten fra bandets kommende album True North. Albumet er ute 21. oktober.

«Breathe in, just breathe, there are times, good times after these» synger Morten Harket i den storslåtte og melankolske låten. 

Det er Magne Furuholmen som har skrevet singelen. Han utdyper hva låten handler om:


– Det er en sang om totalt engasjement og støtte til noen de er bekymret. Virkelig engasjement er et trossprang. Alle vet hvor vanskelig det kan være å tilby engasjement og støtte ubetinget, men det er dette som skal til for å få noe verdifullt til å skje - kjærlighet, vennskap, endring, selvforbedring, karrierer, en bedre verden. Det er lettere sagt enn gjort, selvfølgelig, men det starter med en holdning, for å deretter ytre ordene. Etter det er det hardt arbeid å realisere potensialet i engasjementet ditt i verden. Uten denne holdningen blir alt bare sittende fast med motstridende tanker, tvil og frykt. Bare si «I'm in».

Singelen er det første nye materialet a-ha har gitt ut siden Cast In Steel fra 2015.


Magne Furuholmen og Paul Waaktaar-Savoy har skrevet seks sanger hver på gruppens ellevte studioalbum. Musikken skal ifølge bandet selv være gjennomsyret av «en følelse av hva som kommer, hvor vi alle er nå og hvordan vi samhandler med omgivelsene».

ANNONCE