Nyhet

Kendrick Lamar går i dybden på ikonisk album i ny podcastserie

GAFFA.no - alt om musikk!

I dag slipper The Big Hit Show sin nye sesong, med vert Alex Pappademas og Kendrick Lamar som utforsker hans ikoniske album To Pimp A Butterfly.

Vi runder snart av femårsjubileet for Kendrick Lamars siste studioutgivelse DAMN. Ryktebørsen har gang på gang hvisket om at en ny utgivelse ville være i sikte, men for øyeblikket står fansen fortsatt tomhendte.

Abstinensene etter nyheter fra Lamar kan imidlertid roes litt, med den kommende sesongen av den Spotify-eksklusive podcastserien The Big Hit Show. I denne femdelte serien vil Lamar, i samarbeid med journalist og programleder Alex Pappademas, dykke ned i 2015-albumet To Pimp A Butterfly, som ifølge GAFFA og mange andre musikkmedier var en av de største utgivelsene i 2015. Her diskuterer Lamar alt fra hvordan albumet ble til, hans motivasjoner, usikkerheter og hvordan albumet ble mottatt.


Men det er ikke bare de to som skal utforske albumet, for som traileren viser er det mange andre gjester som er med på å utfolde TPAB-historien, inkludert Rapsody og George Clinton. En serie som enhver ihuga Lamar-fan sannsynligvis vil sette pris på.

Hør første episode av podcasten her:


ANNONCE