Nyhet

Rammstein angriper skjønnhetsindustrien i ny video

GAFFA.no - alt om musikk!

Bandets vokalist er ikke til å kjenne igjen i sitt stikk mot forfengeligheten.

Da bandets utsolgte arenaturné måtte utsettes på grunn av pandemien, brukte Rammstein tiden til å lage albumet Zeit. Den slippes 29. april, nøyaktig tre år etter deres forrige selvtitulerte album.

I begynnelsen av mars ble albumets tittellåt sluppet som første singel og der synger frontmannen Till Lindemann om forgjengelighet og den dyrebare, flyktige lykke i det perfekte øyeblikk.


Nå er også den nye singelen «Zick Zack» sluppet og den er en rungende kritikk av dagens skjønnhetsvanvidd. De deler ut en støvel til YouTubere og Instagram- og TikTok-influentere og ikke minst de som tar skjønnhetsoperasjoner.

Rammstein dukker opp i videoen på en teaterscene som lett kan være i Las Vegas eller på Broadway. Der bandet lager parodier på både magikerne Siegfried & Roy og 80-tallets glamrock-band som har blitt for gamle, men krampaktig prøver å beholde utseendet slik det så ut for 40 år siden.

Vokalisten Till Lindemanns ansiktsløftning i musikkvideoen kollapser som smeltet voks. Sett deretter huden på plass igjen ved hjelp av tape og en stiftemaskin. Mens teksten gir ulike eksempler på hva du kan gjøre med kroppen og dens utseende, og sier at skal du være fin, må du lide for det.


ANNONCE