Nyhet

Mann dømt til over ti års fengsel i forbindelse med Mac Millers død

GAFFA.no - alt om musikk!

Ryan Michael Reavis har tidligere tilstått å ha solgt fentanyl til Mac Miller, som ble erklært død i 2018 som følge av en overdose av fentanyl, alkohol og kokain. Miller ble 26 år gammel.

Ryan Michael Reavis er dømt til ti år og 11 måneder i fengsel for distribusjon av fentanyl, som bidro til rapstjernen Mac Millers død. Det fremgår av rettsdokumenter samt en artikkel fra Rolling Stone.

Før distriktsdommer Otis D. Wright II skulle avsi dommen, leste han opp en uttalelse fra Millers mor, Karen Meyers, som lød:


«Livet mitt ble mørkt i det øyeblikket Malcolm forlot denne verden. Malcolm var min person, mer enn han var sønnen min. Vi hadde et bånd og en tilknytning som var så dyp og spesiell og uerstattelig. Vi snakket nesten hver dag om alt - livet hans , planer, musikk og drømmer», sier moren i uttalelsen.

Ryan Michael Reavis uttalte seg også i retten om hendelsen.

«Dette er ikke en vanlig narkotikasak. En person er død og en familie vil aldri få sønnen sin tilbake. Familien min ville blitt ødelagt hvis det var meg. De ville aldri blitt den samme eller virkelig komme over det. Den tenker jeg på hele tiden. Og jeg vet at uansett hva som skjer her i dag, så er det jeg som er den heldige fordi familien min er her, jeg er her, og jeg vil være sammen med dem igjen. Det er forferdelig. Dette er ikke den jeg er. Mitt perspektiv har endret seg. Hjertet mitt har endret seg», sa Reavis.


I løpet av sin levetid rakk Mac Miller å gi ut fem album, som alle gikk til topp 5 på de amerikanske hitlistene og fikk flere hitlåter i store deler av resten av verden. Etter hans død har enda et album med rapstjernen blitt sluppet.

ANNONCE