Nyhet

Ariana Grande har publisert innlegg om Mac Miller

GAFFA.no - alt om musikk.

Den amerikanske popstjernen har fått en rekke hatmeldinger etter at hennes ekskjæreste, Mac Miller, ble funnet død fredag.

På fredag formiddag lokal tid ble rapperen Mac Miller funnet død i sitt hjem. Politiet opplyste ifølge TMZ at det var snakk om en mulig overdose. 

En rekke artister har etter dette hyllet den avdøde rapperen på sosiale medier. Flere har ventet på at Ariana Grande skulle komme med en offentlig kommentar. Det skriver NME.


LES OGSÅ: Åse Kleveland blir ny styreleder i norsk festival.

Grande var kjæresten til Miller i to år, frem til forholdet tok slutt i mai. Hun har mottatt en rekke hatmeldinger etter at dødsfallet ble gjort kjent på fredag.

Artikkelen fortsetter under Instagram-innlegget.


 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et innlegg delt av Ariana Grande (@arianagrande)

Innlegget til popstjernen består i all sin enkelhet av et nærbilde av Miller lagt ut på Instagram uten noen tekst. Grande har samtidig fjernet muligheten for å kommentere så vel bildet som alle andre bilder på hennes Instagram-profil. Dette skjer angivelig fordi hun har mottatt en rekke hatefulle kommentarer de siste dagene.


LES OGSÅ: Beatles-legenden John Lennon får nytt minnefrimerke.

I forbindelse med parets brudd i mai annonserte Grande selv at hun elsket Miller, og så ham som en nær venn, men at forholdet var giftig, og at det ikke var noen annen utvei enn et brudd.

Stoffmisbruket ble også nevnt som en bidragende faktor til bruddet.


ANNONCE