Nyhet

Kendrick Lamar kunngjør nytt album

GAFFA.no - alt om musikk!

MR. Morale & The Big Steppers er ute 13. mai.

Kendrick Lamar har nettopp annonsert at han vil gi ut sitt etterlengtede femte studioalbum 13. mai, med tittelen Mr. Moral og The Big Steppers.

Albumet blir Los Angeles-rapstjernens første siden Damn. fra 2017, selv om han året etter var den såkalte utøvende produsenten på lydsporet til superheltfilmen Black Panther og medvirket på noen av låtene.


Meddelelsen kom på Lamars svært minimalistiske og fåmælte nettside oklama.com. Her teaset han albumet allerede i august 2021 og skrev i den anledning at albumet ble hans siste på plateselskapet Top Dawg Entertainment.

Lamars siste album Damn. var et av de mest kritikerroste albumene i 2017, også i danske GAFFA, hvor det utmakset skalaen og fikk seks stjerner, og utgivelsen fikk blant annet den amerikanske Pulitzerprisen for musikk, som det første albumet som verken var klassisk eller jazz. Så det er noe å leve opp til rapstjernen, som dukket opp for Super Bowl i februar.

Kendrick Lamar var planlagt til de avlyste Roskilde-festivalene i 2020 og 2021, men festivalen har tidligere uttalt at han ikke er på Europaturné sommeren 2022.


Lytt til Damn. mens vi forhåpentligvis venter på noe godt.

ANNONCE