Nyhet

Aurora skal opptre på FNs klimakonferanse

GAFFA.no - alt om musikk!

Alt overskudd fra begivenheten går til utvalgte veldedighetsorganisasjoner.

Den norske popstjernen skal opptre som headliner til et spesialsydd kulturevent i forbindelse med FNs klimakonferanse COP26 neste måned i Glasgow. Det skriver NME

Klimakonferansen begynner 31. oktober og avsluttes 12. november. Konferansen har som formål å "bringe partene sammen for å fremskynde innsatsen i forhold til å nå målene i Parisavtalen og FNs rammekonvensjon om klimaendringer". 


UMA Entertainment Group har i forbindelse med konferansen arrangert et not-for-profit-arrangement som vil by på paneler, talks og livemusikk. Overskuddet fra begivenheten går til Brian Enos EarthPercent – en veldedighetsorganisasjon som arbeider for at musikkindustrien kan støtte organisasjoner som beskjeftiger seg med klima – samt en rekke andre utvalgte veldedighetsorgansisjoner i Glasgow. 

Aurora ga tidligere i år ut singelen "Cure For Me". Den handlet om å la folk være som de er og kan videre ses som en kommentar til de som mener homoseksualitet kan kureres gjennom terapi. Artisten har dessuten også et album på vei. The Gods We Can Touch er utgis neste år. 

Også Sam Fischer og BEMZ skal opptre til det FN-tilknyttede arrangementet, sistnevnte med et DJ-set, mens Andy Cato (Groove Armada), Sarra Wild og Darwin skal opptre på after-showet.


Lytt til Auroras "Cure for Me" her:

 


ANNONCE