Nyhet

Mener musikeren kan ha blitt forgiftet

GAFFA.no - alt om musikk.

De tyske legene som behandler Pussy Riot-medlemmet Pyotr Verzilov, mener det er svært sannsynlig at han er blitt forgiftet.

Verzilov (30) ble for noen dager siden brakt til sykehus i Moskva etter å ha blitt alvorlig syk. Han skal ifølge et annet medlem av gruppa ha mistet synet og taleevnen. Han ble senere fløyet til Berlin for ytterligere behandling.

LES OGSÅ: Lenny Kravitz til Norge.


Lege Karl Max Einhaeupl ved Charité-sykehuset i Berlin sier tirsdag at det ikke er noe som tyder på at Verzilov har noen langsiktig sykdom. Ifølge hans kollega Kai-Uwe Eckardt har Verzilov fått intensivbehandling siden han ankom sykehuset lørdag, men han opplyser at tilstanden ikke er livstruende.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Ifølge Eckardt fikk Verzilov god behandling på sykehuset i Moskva før han kom til Tyskland. Han sier symptomene tyder på problemer med den delen av nervesystemet som styrer indre organer. Legene i Berlin har så langt ikke funnet ut hvilket stoff som kan ha forårsaket forgiftningen.

LES OGSÅ: Intervju med albumaktuelle Fay Wildhagen.

Pyotr Verzilov er gift med Nadezjda Tolokonnikova, som også er medlem av den profilerte protestgruppa. Verzilov har også canadisk statsborgerskap.


(©NTB)

ANNONCE