Nyhet

Hevder nytt AC/DC-album inneholder bidrag fra avdøde Malcolm Young

GAFFA.no - alt om musikk.

AC/DCs rytmegitarist og riffmester Malcolm Young døde i november. Nå skriver NME at bandets kommende album vil inneholde tidligere uutgitte opptak fra gitaristen.

Det har etter hvert oppstått en mengde rykter om hvordan besetningen vil være på et kommende AC/DC-album. For noen uker siden kunne GAFFA melde at vokalist Brian Johnson hadde blitt observert utenfor et innspillingsstudio sammen med tidligere trommeslager Phil Rudd. Nå opplyser Dallas-nettstedet Jam Magazine at bandets kommende album, som skal fungere som en hyllest til Malcolm Young, vil inneholde opptak av den avdøde gitarist på hver eneste låt.

Disse opptakene skulle Malcolm angivelig ha gjort på begynnelsen av 00-tallet sammen med sin bror Angus Young, gitarist og medstifter av Australias største rockeband.


LES OGSÅ: Ozzy Osbourne med siste avskjedsturné i Europa.

En pålitelig kilde har uttalt følgende om situasjonen: «Det viser seg at fem år før Black Ice, AC/DCs femtende studiealbum, bodde Angus og Malcolm Young sammen og skrev hundrevis av låter der mange ble spilt inn og lagt til side frem til nå».

Artikkelen fortsetter under videoen.

Kilden fortsetter: «Angus har bestemt seg for å velge ut de beste låtene fra innspillingene av Malcolm og er nå tilbake i studio for å spille inn og mikse sammen med bandmedlemmene Phil Rudd, Cliff Williams og ja; med Brian Johnson på vokal».


Gjennom sin eksistens har AC/DC gått gjennom mange utskiftinger i besetningen. Brian Johnson, som har vært med siden 1980, ble nødt til å pensjonere seg tilbake i 2016 grunnet fare for hørselen. Trommeslager Phil Rudd ble sparket ut av bandet da han i 2015 ble arrestert for å være i besittelse av narkotika og for å ha kommet med dødstrusler mot en tidligere ansatt.


LES OGSÅ: Mener NBC sprer falske nyheter om svensk festival.

I 2016 uttalte Rudd at han ville komme tilbake dersom bandet droppet Guns N' Roses-vokalist Axl Rose (bildet), som på bandets siste turné erstattet Johnson.

Når bandets neste studioalbum vil bli utgitt er fortsatt ikke offentliggjort.


ANNONCE