Nyhet

Dua Lipa-fans slept vekk fra konsert i Kina

GAFFA.no - alt om musikk.

Da Dua Lipa spilte konsert i Shanghai, ble flere i publikum slept hardhendt vekk av sikkerhetsvakter. Det viser videoer publisert i sosiale medier.

BBC Newsbeat skriver at det hevdes i sosiale medier at de uheldige publikummerne ble kastet ut av Dua Lipa-konserten fordi de reiste seg fra sitteplassene sine, mens andre skrev det også skal ha skyldtes at de viftet med regnbueflagg. Noen hevdet å ha sett vaktene slå, så vel som å ta hodegrep, på publikum som ikke adlød.

LES OGSÅ: Mann tilknyttet Pussy Riot mulig forgiftet.


Dua Lipa – som ifølge Billboard tidligere i år har begynt å danse med Pride-flagget på konsertene sine og er blitt svært populær i LHBT-miljøet – ble opprørt av publikumsbehandlingen, og sa til publikum:

— Jeg ønsker å skape trygge omgivelser så vi alle kan glede oss. Jeg vil at vi alle skal danse, jeg ønsker at vi alle skal synge og ha det moro sammen.

Helt på gråten ba hun om at «vi skal virkelig, virkelig hygge oss» under de siste låtene.


— Det er ikke til å tro. Dette er konserten til Dua Lipa i Shanghai. Alle fans forbys å reise seg, og må kun sitte for å se showet. Hvis ikke, kan vakten bruke vold for å kaste deg ut. Utrolig, skriver en tilstedeværende publikummer kalt Neo på Twitter, og la ut en film som viste både artisten på scenen – og en vakt som haler en ungjente ut av setet.


LES OGSÅ: Flere norske artister til Iceland Airwaves.

Dette er britiske Dua Lipas første konsertturné i Kina. Selv har ikke artisten kommentert hendelsen, og heller ikke plateselskapet Warner Music Groups representant i Kina ønsket å uttale seg til BBC.

(©NTB)


ANNONCE