Nyhet

Dette er Highasakites nye liveband

GAFFA.no - alt om musikk.

Suksessbandet annonserte norgesturné tidligere i dag, som blir med nytt liveband.

Highasakite (bildet) lover helt nytt materiale og «en ny, storslått og spektakulær liveproduksjon» når de melder om turné, og arenakonsert, neste år.

Etter å ha testet ut sin nye livebesetning på en uanmeldt konsert på Vinjerock i sommer, har Highasakite-duoen Ingrid Helene Håvik og Trond Bersu planene klare.


LES OGSÅ: Norske artister signerer opprop sammen med blant andre Roger Waters.

Da spiller de syv konserter på til dels store arenaer – som Oslo Spektrum og som første lokale artist ifølge NRK på Sparebanken Møre Arena i Ålesund. De skal også til DNB Arena i Stavanger. Highasakite er også klar for å spille i Borggården under Olavsfestdagene i Trondheim i august, og sier til Adresseavisen:

— Vi gleder oss veldig til å komme i gang igjen, sier Ingrid Helene Håvik og Trond Bersu.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Inn som livemusikere kommer ifølge Adressa Øystein Moen på piano, synth, elektronikk, kjent fra blant Puma og Jaga Jazzist, og multiinstrumentalist Kristoffer Bonsaksen, medeier i Propeller studio.


LES OGSÅ: «Den mest mystiske mannen i musikk-industrien» kommer til Norge.

Bandet har den siste tiden skapt store overskrifter for den bitre krangelen om rettighetene til varemerket mellom de to nåværende medlemmene og de tre avtroppede bandkollegene. Håvik mistet eneretten til varemerket i en avgjørelse fra Patentstyret i august, men har anket, ifølge VG.

(©NTB)


ANNONCE