Nyhet

Artisten viser moter på hjemmebane i London for første gang – ti år etter designerdebuten

GAFFA.no - alt om musikk.

Ti år etter at Victoria Beckham lanserte sin første designkolleksjon gjorde klærne sin debut under moteuken i London.

Den britiske Spice Girls-sangeren som ble designer har i alle årene etter oppstarten valgt å satse på moteuken i New York fremfor det rivaliserende arrangementet i London. Men søndag tro Victoria Beckham til, og hadde visning med hele familien på første rad på London Fashion Week, melder BBC.

Sønnen Romeo (16) la ut bilde av seg og sine tre søsken sammen med pappa David Beckham, og skrev på Instagram: — Fantastisk show, mamma, elsker deg så mye.


Også David Beckham sa han var «svært stolt» over konas designerinnsats.

LES OGSÅ: Mener musikeren kan ha blitt forgiftet.

Søndagens motevisning på et kunstgalleri i Mayfair startet med den 47 år gamle modellen Stella Tennant, siden Victoria Beckham har sagt hun ønsket å vise «kvinner så vel som jenter».


Artikkelen fortsetter under bildet.

 

Amazing show mum love you so much @victoriabeckham

Et innlegg delt av ROMEO (@romeobeckham)


For 10 år siden bød Beckhams debutkolleksjon på kun 10 kjoler. Vår- og sommerkolleksjonen for 2019 som hun tok med til London, gikk i farger som rødt, svart, krem og kamelfarget, og høster ifølge BBC ros fra moteskribentene.

Ifølge New York Times bød kolleksjonen på chic og anvendelig samtidsdesign med smarte og flatterende snitt, mens The Guardian viste til at visningen «oste av selvtillit» – og at Beckham hadde perfeksjonert sin formel med voksent, men likevel edgy, stil.


LES OGSÅ: Intervju med albumaktuelle Fay Wildhagen.

Blant nye brukere av Victoria Beckhams moteklær er Meghan, den nye hertuginnen av Sussex, som har vist seg i en genser fra motehuset hennes ved flere anledninger – inklusive et av forlovelsesbildene med prins Harry.

(©NTB)


ANNONCE