Nyhet

Mel B bekrefter: Spice Girls vender tilbake til scenen

GAFFA.no - alt om musikk.

Det skjer i september!

Mel B (bildet) har nå bekreftet at Spice Girls vender tilbake til scenen i september. Bekreftelsen kommer i et nytt intervju med det engelske magasinet Hello.

— Avtalen er inngått, og vi gleder oss alle fem mye til å komme på scenen igjen, sier hun.


Om det er snakk om enkeltstående opptreden eller flere - og om det blir en hel konsert eller kun et par låter i en annen sammenheng - fremgår dog heller ikke da Hello bruker ordet «performance» (opptreden) og ikke «concert» (konsert).

LES OGSÅ: Popstjerne med store filmplaner.

Tidligere i år meldte The Sun at Spice Girls-jentene hadde fått muligheten til å jobbe sammen igjen.


Kjendisnettstedet TMZ fulgte opp og hevdet at Victoria Beckham, Emma Bunton, Mel B, Mel C og Geri Halliwell var klare for en verdensturné. Det ble blant annet skrevet at de fem Spice Girls-medlemmene tenkte å innta britiske scener først, før kursen skulle settes mot USA.

Artikkelen fortsetter under bildet.

 

Great catch up with my girls! #bffs always the future is looking spicy!


Et innlegg delt av emmaleebunton (@emmaleebunton)

Alle medlemmene i Spice Girls møttes - og ble således gjenforent. Så kom Victoria Beckham med det som ble karakterisert som en sjokkuttalelse tilbake i februar. Nemlig at gruppa ikke hadde noen planer om å legge ut på turné.


I et større intervju med magasinet Grazia forklarte Beckham at det var «flott» å møte resten av medlemmene, men at det hverken blir «ny musikk eller turné» for Spice Girls. Hun hevdet videre at møtet i februar handlet om «girl power» - og om hvordan Spice Girls-medlemmene kunne gi «stafettpinnen videre» til en ny generasjon.

LES OGSÅ: YouTube lanserer ny strømmetjeneste.

Sist gang Spice Girls opptrådte offentlig sammen var under avslutningsseremonien til de olympiske lekene i London i 2012.


ANNONCE