Nyhet

Derfor utsetter han utgivelsen av nytt album

GAFFA.no - alt om musikk.

Det niende albumet fra Kanye West – som nå vil bli kjent som Ye – er ikke ferdig. Til TMZ sier den eksentriske musikkstjernen at han akter å reise til Afrika for å fullføre det.

— Jeg trenger å reise dit og gripe en neve jord … og ha ungene i studio og mikrofonen utendørs, så du hører naturen mens vi spiller inn, uttaler han til TMZ.

— Jeg følte energien da jeg var i Chicago, jeg følte røttene. Vi må dra til det som er kjent som Afrika, for å finne ut hvordan det er.


LES OGSÅ: Festival for egne tjommier og musikken.

Platen, som har tittelen Yandhi, skulle vært ute sist lørdag. Men ifølge intervjuet er det ikke ferdig, det er ikke engang innspilt.

Artikkelen fortsetter under videoen.


— Albumet er så bra, jeg har med lyder du aldri har hørt før, vi pusher oss og har konsepter som folk ikke snakker om, sier Kanye West og ramser opp body shaming og kvinner som blir sett ned på grunn av antallet mennesker de har vært til sengs med.

LES OGSÅ: — Jeg føler at jeg ikke lenger behøves.


Han hevder han er «fullt tilbake i modus, uten medisinering», og at han er seg selv – før han i TMZ-filmen lover at den nye plateslippdatoen blir 23. november.

(©NTB)

ANNONCE