Nyhet

Stjerneprodusenten Diplo er klar for Slottsfjell - tar med seg MØ på kjøpet

GAFFA.no - alt om musikk.

Mannen bak Major Lazer tar med seg danske MØ til Tønsberg-festivalen denne sommeren.

Diplo (bildet) er klar for å feste i Tønsberg i juli. Det bekrefter arrangørene bak Slottsfjell i ettermiddag. Festivalen kan stolt melde at Diplo headliner festivalen, og kommer til å ta med seg danske MØ, som han flere ganger har samarbeidet med, som gjesteartist.

Deres mest prominente samarbeid er nok utvilsomt Major Lazer-hiten Lean On, som er blant de største singelsuksessene på Spotify de siste årene med over en milliard lyttinger på strømmetjenesten.


LES OGSÅ: Anmeldelse av First Aid Kit i Oslo Spektrum.

MØ gjestet Sentrum Scene i Oslo forrige uke, og leverte en konsert som ble belønnet med fem stjerner av GAFFAs utsendte anmelder.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Festivalens pressetalsperson Sarah Winona Sortland er veldig fornøyd med dagens slipp, og sier følgende i en uttalelse til GAFFA:


— Slottsfjell har elsket Diplo både som artist og produsent siden han først begynte å samarbeide med M.I.A. tilbake i 2004, og vi gleder oss ekstremt til å se ham headline på Kongenscenen i sommer. Ekstra stas er det at han tar med seg MØ, og jeg begynner å smile bare av tanken på at de spiller Lean On og Get It Right for publikum i sommer. Det kommer til å bli ellevilt!


LES OGSÅ: Charlotte Gainsbourg til Norge.

Årets utgave av Slottsfjell kan i tillegg til Diplo og MØ by på navn som Alan Walker, Sondre Justad, First Aid Kit, Fanny Andersen, Sløtface, Halie, Kakkmaddafakka, French Montana, Arif & Unge Ferrari, Lauv, Hkeem, Fieh, Milky Chance og Kjartan Lauritzen.

Festivalen arrangeres i dagene 19. til 21. juli.


ANNONCE