Nyhet

Stilte spørsmål ved hennes konsertavlysninger - fikk kontant og drepende svar

GAFFA.no - alt om musikk.

Journalisten hadde ikke gjort grundig nok research, mente popstjernen.

Nylig ble det klart at Dua Lipa (bildet) måtte trekke seg fra en rekke konserter hvor hun skulle varme opp for Bruno Mars i Australia.

— Jeg har opptrådt med fryktelige smerter på grunn av visdomstennene mine, og har på råd fra min tannlege og oralkirurg måttet fjerne dem øyeblikkelig, meldte det britiske stjerneskuddet på Instagram.


Det var dog ikke alle som var fornøyd med forklaringen. For da Dua Lipa tilsynelatende opptrådte på talkshowet til Jimmy Kimmel denne uken fikk det den australske jornalisten Richard Wilkins til å stille spørsmål på Twitter om hvorvidt hun var frisk nok til å opptre på amerikansk fjernsyn, men ikke for sine australske fans.

LES OGSÅ: Konsertarrangør bruker Listhaug i promoteringen.

Han fikk et kontant og særdeles drepende svar fra Dua Lipa:


«Hvis du var en god journalist ville du gjort ordentlig research i stedet for å prate ut av ræva. Jimmy Kimmel ble innspilt i februar i Los Angeles og ble sendt i går. Jeg har vært i Australia og holdt senga, og jeg ville ikke kansellert mine konserter med Bruno Mars hvis ikke jeg måtte.»

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Ikke overraskende la Wilkins seg flat etter Dua Lipas svar, og sendte en tweet tilbake der han beklaget og informerte om at han hadde fått grundig kjeft både av hennes fanskare og av sin egen sønn.

LES OGSÅ: Ville slutte med musikk - så kom gjennombruddet.


Dua Lipa skal ha vendt tilbake på scenen tirsdag kveld, så vi håper alt er i rute til hennes kommende festivalopptreden i Norge denne sommeren. 22-åringen, som i 2017 ble kåret til årets internasjonale nykommer av GAFFAs lesere, kan oppleves på Stavernfestivalen i juli.

ANNONCE